lauantai 23. helmikuuta 2013

Treffeille Kaverin kanssa?

Nyt se on tapahtunut: yksi kaveripiirimme kundeista on jälleen vapailla markkinoilla. En tiedä olenko epätoivoinen, mutta tässä iässä täytyy oikeasti miettiä sitä, onko siinä omassa lähipiirissä potentiaalisia poikaystäväehdokkaita

Olemme kyseisen Kaverin kanssa tunteneet jo yli  kymmenen vuotta. Ulkoisesti en pitänyt häntä aiemmin kovin vetävänä, mutta vuosien myötä ulkonäkökin on muuttunut miellyttävämmäksi. On hän edelleen junttimainen, mutta jotenkin tosi söpö. Tykkään Kaverin lempeistä kasvoista.

Kaveri ymmärtää naisia. Hän on rehti ja rento - juuri sellainen tyyppi, joka vain hymähtelee minun pikku oikuilleni ja kiukutteluilleni.

Kaveri oli vuosi sitten erossa exästään muutaman kuukauden. Tuolloin olimme tavallista enemmän tekemisissä ja viestittelimme tosi paljon. Nyt huomaan, että minun tekee melko usein mieli viestitellä Kaverille. Siksi mietinkin mitä pitäisi tehdä. Kenties odottaa ja katsoa miten ja mihin suuntaan tunteet kehittyvät vai..?

Mitä mieltä olette: miten Kaveria kannattaisi lähestyä romanttisessa mielessä, jottei ystävyys kärsi? 

5 kommenttia:

 1. Ystävyys kärsii kun romanttisessa mielessä lähestyy. Kuitenkin se pelaa, joka ei pelkää. Turha murehtia liikoja tai tässä asutaan pian vuokralla loppuelämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi vain heittäytyä virran vietäväksi eikä miettiä liikaa! :D

   Poista
 2. Ei välttämättä kärsi! Aloin seukkaamaan yhden kaverin kanssa, oltiin pari vuotta tunnettu. Kävi ilmi että oltiin hyviä kavereita, mut ei siinä oikein sen kummempaa kemiaa ollut. Kiehnättiin kuukausi ja todettiin että palataan siihen kaverihommaan. Varmaan eka vuos oli vähän outoa, ei osattu olla keskenämme. Sit löysin itelleni miehen ja kaveri tajus että mun kanssa voi olla ihan normaalisti eikä tarvii pelätä että itken sitä takasin (niin kuin ehkä alkuun saatoin vähän...) Nyt ollaan oltu vuosia sellasia frendejä kun oltiin ennen seukkauskokeilua.

  Viestittele sille. Kato mitä tulee takasin. Kuulostat suoran toiminnan naiselta, mitä kannatan, joten jossain vaiheessa kysyt siltä kiinnostaisko treffata. Eiköhän se siitä mee itekseen mihin suuntaan sit meneekin!

  VastaaPoista
 3. Tää piti vielä kommentoida: Ihan mahtava blogi! Oli pakko lukea kaikki postaukset alusta lähtien. Niin viihdyttävää luettavaa, ihan super idea blogille. Sait uuden tsempparin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän juuri tulikin Kaverilta humalaviestiä baarista. Enkä edes itse laittanut hänelle mitään... Veikkaan siis että uteliaisuus ainakin on molemminpuolista :)

   Olen muuten itsekin huomannut joskus tuon, että vanhan kaverisäädön kanssa välit ovat saattaneet voineet mennä oudoiksi mutta palautua ennalleen kun jompikumpi on löytänyt uuden :)

   Ja kiitos paljon kivoista sanoista! <3 Huikeaa jos operaationi viihdyttää jotakuta ;D

   Poista