torstai 21. helmikuuta 2013

Mukava muija

Olen luonteeltani temperamenttinen ja impulsiivinen. Olen varmasti maininnut, että minun on vaikea peittää tunteitani ja esittää coolia, jos en ole.

No, tänään tein päätöksen: minusta tulee "mukava muija". 

Se tarkoittaa, että vaikka mies ahdistuisi tai itse ahdistuisin, käyttäydyn parhaani mukaan mukavasti ja rennosti. En mene suhteisiin heti sata lasissa (helpommin sanottu kuin tehty) vaan annan itselleni ja toiselle aikaa ja tilaa.

Ja on tässä kai ollut edistystä miesrintamallakin. Tai lähinnä voisi sanoa, että olen ottanut askeleen taaksepäin. Eilen nimittäin tekstasin Kokille ja kysyin ystävällisesti kuulumisia. Hän vastasi nopeasti ja kun en näpyttänyt heti viestiä takaisin, alkoi Kokki pommittaa minua. Lopulta viestit olivat jo todella kaksimielisiä ja intiimejä. Nyt vain odottelen treffikutsua ja keskityn olemaan helvetin mukava! :D

Myös Herra Kapteeni vol. 2 sai eilen osansa myöhäisillan viestittelystäni. Hän vastasi vasta aamulla,  mutta olin aistivinani viestien sävyssä lievää viileyttä. Vaikka hän olikin mukava ja hassuttelikin hieman. Tosin viileys voi johtua myös siitä, että Herra Kapteeni vol. 2 oli töissä... Tiedä häntä.

Äh, pitäisi lakata analysoimasta ja miettimästä jokaista viestiä ja sanaa. Miksi se on niin vaikeaa?
Luotan intuitiooni ja siihen miten koen ihmisten käytöksen ja mitä siitä aistin. Etiäinen kertoo mielestäni paljon siitä mihin suuntaan asiat kehittyvät.

Olisiko etiäisestä mahdollista päästä eroon? Entä jos se ohjaakin minua harhaan ja kompastun siihen, että kuvittelen asioistä muuta kuin ne todellisuudessa ovat? 

3 kommenttia:

 1. Mä olen aina luottanut vaistooni ja siihen jos oon tuntenu sekä hyvää että pahaa. Valitettavasti aina ovat pitäneet paikkaansa. Toki ku oon tutustunu johonki mieheen niin minun on pitäny olla satavarma että hänkin on ollut kiinnostunu minusta etten täysin oo nolannut itseäni. :D

  Nykyisen poikaystäväni kanssa ollaa tunnettu yhteisten kavereitteni kans sillee pintapuolisesti. Yks päivä mä vaa rohkenin kirjoittaa hänelle ja parin tapaamisen jälkee sain selville että hänkin piti minusta. :)
  Nyt ollaa oltu 1,5v yhdes. :)

  En tiedä oltaisiinko edes tässä pisteessä, jos minä en olisi ollut se rohkea.

  VastaaPoista
 2. Ja sinulla on tosi erilainen blogi! :) en usko että monellakaa on tällasta. :) Hieno idea blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Merja,

   Meille naisille on tosiaan suotu jokin kummallinen vaisto, jota pitää kuunnella. Enpä muista montaakaan kertaa että sen kanssa olisi mennyt pahasti mönkään :)

   Ihanaa kuulla että olet löytänyt oman puoliskosi. Kavereiden kautta on tosiaan hyvä tavatakin uusia ihmisiä. Olen onnellinen puolestasi! :)

   Ja mukavaa, että olet löytänyt blogini. Tervetuloa uudestaankin <3

   Poista