maanantai 25. helmikuuta 2013

Kuinka hukata Kokki 10 minuutissa

Muistatteko elokuvan Kuinka hukata kundi 10 päivässä? Tuota temppua en ole tehnyt, mutta eilen onnistuin hukkaamaan Kokin 10 minuutissa.

Kokki viestitteli koko eilisen päivän minulle, ja illalla hän sanoi tulevansa kylään. Toivotin miehen tietenkin tervetulleeksi ensivierailulle luokseni. Tein kuitenkin oman pääni sisällä päätöksen, että pussailua intiimimmäksi homma ei menisi.

Lopulta Kokki sitten saapui. Hengailimme hetken ennen nukkumaanmenoa ja sanoin hyväntuulisesti puoliksi vitsaillen, että yöllinen action jäisi tällä kertaa väliin. Kokki vain myhäili, mutta ei ilmeisesti ottanut minua tosissaan. Yrittely nimittäin alkoi välittömästi, kun pääsimme sänkyyn.

Jouduin sanomaan Kokille EI todella tiukasti ja moneen otteeseen. Toistelin, että tänä yönä emme etene pussailua pidemmälle ja että haluan tutustua rauhassa. Lopulta Kokki vastahakoisesti uskoi sanaani, mutta arvatkaa mitä. Hän alkoi mököttää!

Yritin rauhoitella aikuista miestä. Kun häntä hävetti. Siis se, että oli ymmärtänyt minut väärin. Kokki myönsi ajatelleensa, että kutsu kylään tarkoitti kutsua haarojeni väliin. Hetken jahkailtuaan hän päätti lähteä kotiin nukkumaan. Luojan kiitos - en olisikaan jaksanut katsella tuollaista törppöä ja lapsellista mököttäjää!

Tänään olen tuntenut koko päivän suurta onnellisuutta siitä, että en erehtynyt menemään pidemmälle selvästi asennevammaisen Kokin kanssa. Pidin pääni, vaikka se joskus paineen alla onkin vaikeaa. Olen ylpeä itsestäni :)

Onko teillä vastaavia kokemuksia kaksilahkeisista? 

6 kommenttia:

 1. Itse asiassa viime vuoden juhannuksena rakas Juhannusvinkuja (josta mainintoja blogissani) jaksoi yrittää suostutella minua seksiin vaikka kuinka kauan. Olin toki ehkä hieman antanut ymmärtää keikistelylläni ja muulla, mutta eihän sen nyt kuitenkaan automaattisesti tarvitsisi tarkoittaa mitään lupausta seksistä. Sitä paitsi, seksistä on aina oikeus kieltäytyä.

  No, sainpahan lopuksi saarnan siitä, että kukaan mies ei katsoisi sellaista "antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa" -käytöstä. Subjektiivistahan on se, mikä on sitä "antaa ymmärtää" -toimintaa ja mikä ei.
  Onneksi pidin pintani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh... Onneksi me ollaan vahvoja naisia, jotka uskaltavat sanoa EI! Hyvä me, otetaan sille! ;)

   Poista
 2. Jotkut miehet vaa on tollasia, aivan ku nainen ei vois kutsua hyvää hyvyyttään. Miks aina kaiken pitäs tarkottaa vaa sitä yhtä? seksiäseksiäseksiä! en tajuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi kaiken pitää aina muutenkin pyöriä seksin ympärillä?

   Poista
 3. Toiset miehet jaksaa nähdä vaivaa vaan siihen pisteeseen asti että saa tai tulee torjutuksi - ja sitten etsii jonkun helpomman. Vaikka vaikuttaisi sellaselta tyypiltä että haluaa ihan parisuhteenkin. Näitä en ymmärrä eikä varmaan tarviikaan. Löydät paljon paremman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempistä! Kokki vaikuttikin vähän turhan lupaavalta :D

   Poista