perjantai 1. helmikuuta 2013

Silmäpeliä salilla

Riemukasta perjantai-iltaa kaikille!

Tämä tyttö meni suoraan töistä salille pumppaamaan rautaa. Siinä viikon paineita hikoillessa tapahtui jotain, mitä en ole aiemmin urheillessani kokenut.

Juoksumattoni lähellä olleessa crosstrainerissa treenasi melko kivannäköinen kolmekymppinen mies, joka loi minuun jatkuvasti katseita. Piiitkiä katseita. Ja hymyili - siis ilmiselvästi flirttaili!

Tilanne oli hämmentävä, sillä itse hikoillessani en koskaan edes vilkuile muita ihmisiä. Mutta nyt katseemme jotenkin vain kohtasivat ja vieläpä moneen otteeseen. Saliflirtti, aivan uusi ja ihan virkistävä kokemus!


Millainen etiketti salilla tai muuten urheilun parissa mielestänne on - voiko poikaystävän löytää siis vaikka lenkkipolulta?

3 kommenttia:

 1. Tietysti voi löytää ja sitä paremmat mahikset on löytää tyyppi, jolla on samanlaisia intressejä! Harrastusten parissa (ja muutenkin) kantsii aina pitää silmät auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ja ainahan voi uskotella itselleen että se tosirakkaus tulee vastaan sitten siellä lenkkipolulla, kun vähiten odottaa.. ;)

   Poista
  2. Nimenomaan. Itellä oli kans aktiivinen haku käynnissä jossain vaiheessa eikä niistä jutuista tullut mitään. Kyllästyin etsimiseen ja jonkun aikaa olin että ihan sama, keskityn nyt ihan muihin juttuihin. Arvaa osuko Se Oikea kohdalle just silloin. :)

   Poista