sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntai, sinkun kirosana

Tänään se iski taas: jumalaton yksinäisyys. 
En tiedä juuri mitään pahempaa kuin sunnuntait sinkkuna. Miten tuntuukin, että juuri silloin kaikkialla näkee vain onnellisia pariskuntia? Sunnutaikävelyllä käsi kädessä, kaupoissa ostamassa seuraavan viikon ruokia, leffateatterin penkissä pusuttelemassa... Argh!

Ehkä juuri edellä mainittujen asioiden vuoksi pysyttelen sunnuntaisin yleensä yksin kotona. Ja selittelen tietenkin kotisunnuntaita muille sillä, että tarvitsen lepoa kiireisen viikon päätteeksi. Noh, sehän ei ole koko totuus.

Kuva weheartit

Millainen sitten olisi minun unelmasunnuntaini?

Heräisin sen ihanan miehen vierestä kiireettömästi. Tekisimme runsaan sunnuntaibrunssin ja söisimme kaikessa rauhassa. Sen jälkeen tekisimme reippaan pitkän kävelylenkin ällöttävän romanttisesti käsi kädessä. Illalla laittaisimme maittavan illallisen, jonka päätteeksi köllähtäisimme sohvalle toistemme kainaloon katselemaan leffaa ja telkkaria. Ja tietenkin hellimään toisiamme ;)

Onko teillä mitään ideoita: miten sinkku saisi sunnuntaistaan suloisemman? Vai onko poikaystävän puutteessa pakko hommata joku satunnainen sunnuntaikainalo?

2 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani. :) Olisin todella kiitollinen jos ottaisit sen vastaan!
    http://1romantic-dreams.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista