sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tie naisen sydämeen...

... käy vatsan kautta. Ainakin minun kohdallani tuo lausahdus pitää paikkansa. Ja olen melko onnessani, sillä ystäväni mielestä minä ja hänen ystävänsä Kokki olisimme perfect match. Treffit on nyt sovittuna ja vähän jo jännittää. En ole koskaan tapaillut kokkia, mutta ajatus on kieltämättä kiehtova.


Ajatella, mitä herkkuja mies voisi minulle loihtia! Haaveilen varsinkin maistuvista terveellisistä ruoista, runsaista aamiaisista, mehukkaista liharuoista, ihanista kasvislisukkeista ja tietenkin taivaallisista, vähäkalorisista jälkiruoista!


Yksi asia kokkimiehen vamppaamisessa kuitenkin askarruttaa: kehtaisinko itse sen tehdä miehelle ruokaa? En kokatessani katsele reseptejä vaan improvisoin, enkä varmaan tosiaankaan tee kaikkea ns. sääntöjen mukaan tai järkevimmällä tavalla. Olen perushyvä kokki, mutta minulla on puutteeni. En osaa kunnolla esimerkiksi paistaa pihvejä. Tai leipoa.

Kaikki kuvat Weheartit

Joo, tiedän: turhaa hermoilua, kun ensitreffit ovat vasta edessä. Mutta silti! Pakkohan sitä on jostain stressata jo etukäteen ;D

Mutta mitä voisi kokata miehelle, joka osaa itse jo kokata kaiken saman kuin minäkin - ja vielä paljon paremmin?

6 kommenttia:

 1. Blogilistan "sinkkuus" hakusanalla löytyi huikea määrä blogeja ja loistavia kirjoittajia, blogisi oli yksi niistä. Siispä koitan kepillä jäätä sen kummempia jorinoita pyytää sinua mukaan aivan uuteen juttuun!

  Lehteä jonka tarkoituksena on toimia niin vertaistukena, inspiroida, luoda uusia ajatuksia ja tutkia aikamme ilmiöitä sinkun näkövinkkelistä ei vielä ole mutta para-aikaa sellaista ollaan luomassa mikäli mukaan saadaan loistava joukko (sinkkuja) kirjoittajia.

  Kolumneja, reportaaseja, haastatteluja, tutkimuksia, matkakohteita, bilemestoja -mitä tahansa mistä meille vanhoille ja uusille sinkuille on hyötyä. Ideointi lehdestä on käynnistynyt, hyppää mukaan ja kerro mikä olisi sinun juttusi!

  Hyppää mukaan!

  En löytänyt sähköpostiosoitettasi, mutta mikäli juttu kuulosti yhtään kiinnostavalta, viskaa maililla: diipadaapailua@gmail.com

  Toivottavasti kuulemme sinusta,
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Sähköposti on operaatiopoikaystava@gmail.com :) Laittakaa ihmeessä tarkempaa tietoa millaisesta lehdestä ja minkätyyppisestä hommasta tarkemmin on kyse jne.

   -Liisa

   Poista
 2. Älä stressaa! Se tietää että sä et ole ammattilainen ja osaa varmasti suhtautua kannustavasti - itse oon leipuri-kondiittoriksi opiskellut ja musta on aina hienoa, kun joku kotikokki lähtee leipomaan ja uskaltaa tarjota mullekin. Tässä ja kaikessa muussa se tärkein asia: ole oma itsesi. Kokkaat niin kuin sä kokkaat, ja jos se ei osaa suhtautua, mäkeen vaan. Sellaselle tarviikaan kokkailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, Hanna! Sitä Kokki sanoikin - hänelle on juhlaa jo se, että ei tarvitse aina itse kokata ja että joku muu haluaa hemmotella ruoalla ;D

   Poista
 3. Taitaa lausahdus pitää miunki kohdalla totta ;D

  VastaaPoista