lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vauvakuume!

Minun lähipiirissäni 2013 taitaa vauvojen vuosi. Yksi parhaista ystävistäni on raskaana ja toisesta rakkaasta ystävästäni tuli äiti tällä viikolla. Kävin katsomassa pientä tuhisijaa synnytyssairaalassa ja sairastuin - nimittäin vauvakuumeeseen.

Kuva Weheartit

Olen aina rakastanut lapsia ja nuorena tyttönä ajattelin, että minulla olisi mies ja lapsia jo kaksvitosena. Toisin kävi, mutta haave omasta perheestä elää vahvasti. Pienokaiset ovat ihania, mutta minua pelottaa että päädyn olemaan se mukava täti, jolla on tuhat kummilasta mutta ei yhtään omaa. Hus pois sellaiset ajatukset.

Jossain vaiheessa päätin, että puhun perhe- ja lapsihaaveistani ääneen myös tapailemilleni miehille. En tarkoita sitä, että alkaisin ensitreffeillä puhua yhteisten lasten nimistä. Haluan kuitenkin varmistua, että miehellä on samankaltaiset haaveet tulevaisuuden suhteen. En ala kesyttää ketään ja usko sokeasti, että ehkä hän joskus haluaa perheen. Enkä tahdo huomata vuosia seurusteltuani, että minä tahdon lapsia ja mies ei.

Onko siellä ruudun takana ketään muuta kuumeilevaa? 

3 kommenttia:

 1. Alkaa täälläkin olla pientä kuumeilua. Sama juttu mullakin, tuttava- ja kaveripiirissä näitä pieniä söpöläisiä pukkaa aika tiuhaan tahtiin... :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Just ihastelin pienen tuhisijan kuvia <3

   -Liisa

   Poista
 2. Täällä yks todella kovasta kuumeesta "kärsivä" :D

  VastaaPoista