tiistai 29. tammikuuta 2013

Tunteesta ei pidä tinkiä!

Näin aluksi on pakko selventää itsellekin se, mitä oikein haluan.

Luonne
On totta kun sanotaan, että sydämen valitun pitää olla samalla sekä paras ystävä että rakastaja. Miehelle pitää haluta ja pystyä kertomaan kaikesta. Kemiaa ei pysty teeskentelemään, eli toisen seurassa täytyy olla hyvä olla. Huumorintajusta en suostu tinkimään. Ei pidä olla kirjaviisas, mutta fiksu kylläkin. Hermostun, jos joudun vastailemaan tyhmiin kysymyksiin enkä voi sietää yksinkertaisia ihmisiä! Uteliaisuus maailmaa kohtaan ja ympärillä tapahtuvista asioista (sekä tietenkin minusta!) kiinnostuneisuus on tärkeää. Täytyy olla luonnetta ja pystyä määräämään kaapin paikka. Hyvä itsetunto on must. Hipeille sanon ehdottoman ein, mutta taiteellisuutta en pistä pahaksi - kunhan toinen ei ole liian erakko. Miehen pitää osata puhua ja näyttää tunteensa eikä epäröidä nostaa kissaa pöydälle. Oma elämä on oltava, mutta miehen pitää haluta minusta osa sitä. Haluan siis viettää sydämen valittuni kanssa paljon aikaa ja yöt yhdessä, mutta myös omille kavereille on oltava erikseen sopivasti aikaa.

Ulkonäkö
Silmät ja hymy ovat sielun peili. Samoin leveät hartiat, haluan mieheni mieluiten pitkänä ja raamikkaana. Hintelät, lyhyet ja homomaiset miehet älkööt siis vaivautuko. Ei tarvitse olla klassinen komistus, persoonalliset kundit kunniaan. Yleensä olen kohdannut urheilullisia kundeja, ja löllyville läskikasoille sanonkin kiitos ei. Pieni pulleus ei kuitenkaan haittaa, ennemmin sellainen kuin ylipumpattu kehonrakentaja. Miehekäs ulkonäkö ei ole pahitteeksi, mutta poikamaista pilkettä pitää olla silmäkulmassa. Mies saa olla kalju muttei kaljuuntuva. Jos nyt on pakko jotain suuren maailman ulkonäköreferenssejä pistää tiskiin, niin tässä muutama!

Ian Somerhalder

Ryan Reynolds

Zac Efron
Brian Austin Green

Tyyli
Kolme sanaa: casual but smart. Ei mitään suomenruotsalaista kauluspaita ja suorat housut -tyyliä, vaan rento staili höystettynä ripauksella rokkia! Yök hikisille ja likaisille rentuille. Miehen on tuoksuttava hyvältä. Tatuoinnit ja kuuma paha poika -look on jees, mutta liian leimattu ja lävistetty ei todellakaan saa olla. Haluan omakseni anopin kultapojan ;)

Ura
Into- ja kunnianhimo ovat tärkeitä piirteitä, oli ammatti sitten mikä tahansa. Vätykset on niin nähty!

Kiinnostuksen kohteet
MINÄ! Lisäksi intohimoihin kuuluvat ainakin musiikki, telkkarin katselu, matkustelu, shoppailu, ruoanlaitto ja ulkona syöminen sekä tietenkin urheilu (ei kuitenkaan mäkihyppy ja formulat).

Se kemiahan on kuitenkin kaikkein tärkein. Eikä rakkautensa kohdetta voi valita - jos se kolahtaa niin se kolahtaa. Kärkkäille kommentoijille muistuttaisin, että kyse on haavekuvasta. Tiedostan, että sen löytäminen tulee olemaan mahdotonta. Ja kukaan ei tietenkään ole täydellinen. Enkä minä mitään täydellistä kiiltokuvapoikaa haekaan. Saa olla rosoja.

Kuitenkin jotkut ovat sanoneet, että vaatimustasoni on liian korkea. Pitäisikö minun tyytyä vähempään? Mielestäni tunteesta ei pidä tinkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti